• Qui som

  GIREM FULL! neix del convenciment que des del món del llibre podem aportar molt a la societat. 

  El món del llibre és un món sensible; un món ple de sentiments, d’històries... Venem il·lusions, acompanyament, alegria i tristesa, riures i somriures, història, política, ciència-ficció, humanitats... 

  El nostre públic està compromès amb la cultura i la societat, culte i amb ganes d’aprendre i de viure plenament. Podem optimitzar tot això i anar un pas més enllà? Podem utilitzar totes les nostres infraestructures, les grans, les petites, les personals o individuals i totes juntes, deixant de banda els negocis i els beneficis materials, per fer una gran acció social? 

  Sí, definitivament ho podem fer i ho volem fer.

  D’aquestes ganes neix la proposta que teniu entre mans.

 • Equip

  L’equip organitzador del projecte està format per professionals del món del llibre i del sector cultural. Provinents del món editorial, de la traducció, la distribució, del disseny gràfic, la comunicació, la il·lustració, etc., els seus recursos i les seves capacitats s’uneixen, de forma voluntària i altruista, amb l’objectiu d’impulsar econòmicament el tractament pioner de la immunoteràpia contra el càncer i fer-lo arribar a la Sanitat Pública catalana.

  Blanca Álvarez, Jordi Benavente, Neus Boteller, Oriol Canosa, Neus Chordà, Tono Cristòfol, Eric del Arco, Rosa Domingo, Laura Espot , Bibiana Federico, Olga Federico, Víctor GarcÍa Tur, Gemma Glendon, Cristina Losantos, Cristina Moix, Lola Pastor, Mireia Perelló, Rosa Rey, Marc Sagristà, Rafa Sánchez, Maria Sellarès, Núria Vilamajó.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto